Laser genesis - терапия за розацея, бръчки, разширени пори, неравна кожна текстура, дифузно зачервяване.

Какво представлява?

Процедурата Laser genesis използва неинвазивна лазерна технология за безопасно и ефективно лечение на Розацея, третиране на фини бръчки, широки пори, неравна кожна текстура, дифузно зачервяване и белези. Резултатите настъпват постепенно, но постоянно след всяка следваща процедура, без странични ефекти като поява на синини или силно зачервяване. Не се използват локални анестетици.

 

Кои зони могат да се третират?

Laser genesis е разработена за третиране на лицето и шията, но може да се използва и за обработка на скорошни белези по други части на тялото.

 

Какво е дифузно зачервяване?

Дифузното зачервяване е състояние, причинено от разширени капиляри. Най-често засегнатите зони са носа, челото и бузите. Дифузното зачервяване често е асоциирано със състояние, наречено розацея, но може да бъде и наследствено.

 

Какво е усещането при процедурата?

Усеща се затопляне на кожната повърхност. Веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневните си дйности, като е наложително използването на фотопротектори при излагане на слънчева светлина.

 

Как работи Laser genesis?

Чрез загряване на горната дерма се стимулира ресинтез на колаген. В допълнение се генерира топлина в разширените капиляри и се намалява зачервяването.

 

Какво да очаквате преди процедурата?

Не е необходимо използването на гел, анестезиращ крем или лед преди процедурата. Наложително е предварителното отстраняване на грима при жените и обръсването на третираната зона при мъжете.

 

Колко процедури са необходими?

Терапевтичните резултати са постепенни. Средно са необходими 6 до 8 процедури за постигане на оптимални резултати.

 

Какви са възможните странични ефекти?

Въпреки, че рядко се наблюдават нежелани странични реакции, най-честа е зачервяване на оработените зони, което преминава за няколко часа.

 

Какво подобрение може да очаквате с процедурата Laser genesis?

При курс от 6 - 7 процедури Laser genesis може да Ви помогне да възвърнете младежкия блясък и излъчване поради заглаждане на неравната кожна текстура, причинена от стареене, слънчева увреда и белези. Кожата става по-гладка, тъй като разширените пори се свиват, а малките несъвършенства изчезват. Индивидуалните резултати варират, но като цяло ефектът от няколко последователни процедури може да бъде наистина драматичен.

Резултати:

Преди
След 3 процедури
1 месец след 3-та процедура
3 месеца след 3-та процедура
Преди
След
Преди
4 седмици след 5-та процедура