ЛЯТНО ТЯЛО ЗА МЕСЕЦ

Лятно тяло за по-малко от 30 дни? Дали е възможно? Най-вероятно по-скептичните от вас ще си кажат, че това е поредният рекламен абсурд, но ако продължите да четете ще разберете, че имаме основание да ви противоречим като ви информираме. С достатъчно упоритост от ваша страна и поредица от правилни избори е напълно възможно да стегнете тялото си за по-малко от 30 дни и с гордост да се разхождате по бански на плажа.


Как?
Спортът и диетата са абсолютно задължителни. Започнете с леки упражнение за раздвижване и тонус всяка сутрин в продължение на 20-30 дни и ще забележите разликата. Ходете пеша до работа, ако имате тази възможност. Сутрешните разходки на слънце и все още хладния въздух не само ще ви ободрят, но и ще бъдат идеално допълнение към тренировката ви.
Ограничете мазните, пържени храни, хляба и алкохола (нали знаете, че алкохолът убива клетките и спомага да по-бързото остаряване) и наблегнете на сезонните плодове и зеленчуци. Салата от ягоди, например, за вечеря или пък зелена салата с маруля, авокадо, репички и краставици, овкусена с екстра върджин зехтин и лимонов сок. Тези два вида салати са хранителни и много подходящи за вечеря през летния сезон. Зеленчуците ви дават витамини, а авокадото е богато на полезни мазнини. Ще останете сити и в същото време ще свалите достатъчно килограми. Сьомгата (въпреки противоречивите мнения за нея)си остава рибата, която е най-богата на Омега 3 мазнини. Виктория Бекъм поддържа формата, като почти всеки ден си похапва запечена без добавени мазнини сьомга.


Но….
Всички знаем, че само това не е достатъчно. За да постигнете стегнато тяло за по-малко от 30 дни, към режима си трябва да включите и процедури за редуциране на целулита и стягане на кожата.

Криолиполиза с Cooltech: Защо в DIAS Dermatology?

Тук е моментът на правилния избор. На кого да се доверя? Къде да отида и на каква процедура да се подложа? DIAS Dermatology, защото при нас работят професионалисти, които не просто ще ви направят процедурата, но и ще ви консултират как да се грижите за тялото си след нея. А най-хубавото е, че там няма просто да ви направят процедура, а ще ви подарят преживяване. А процедурата, която препоръчваме е криолиполиза Cooltech!

Какво представлява криолиполиза с Cooltech?

Тя е процедура за контролирано охлажда на третираната зона до -8 градуса по Целзий. При тази температура три от петте вида мастни киселини в клетката кристализират и я убиват. Стимулира се процеса апоптоза на адипоцитите (програмирана смърт на мастни клетки). Резултатът е – един размер по-тесни дънки! Процедурата се прави веднъж месечно, като 3 процедура на една и съща зона са напълно достатъчни за добри резултати.
Разбира се, за дълготраен ефект трябва да помогнеш и ти. Спазвай режим на хранене. Пий повече вода и най-важното – спортувай редовно! Тичане за здраве в парка рано сутрин, йога, упражнения за корем, ханш и бедра вкъщи всеки ден… Всичко това ще ти помогне да влезеш във форма и да разходиш новото си здраво, стегнато и красиво тяло по плажа.


Вкарай в рутина мастните клетки, не – ежедневието си!
Запиши час при нас за консултация със специалист!