VelaShape III извайва тялото и редуцира целулита само след 1-4 процедури. VelaShape III осигурява невероятни резултати без възстановителен период  и без  дискомфорт.

Velashape III е апаратна процедура за редуциране на целулита от различни зони по тялото, която съчетава двуполюсна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките слоеве на кожата. Апаратът има също така масажни ролки, които подобряват лимфния дренаж.

Как действа VelaShape III?
VelaShape III предизвиква дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, което увеличава кръвообращението, подобрява лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулира производството на нов колаген. Това води до ефективно намаляване на размера на мастните клетки, изглаждане и стягане на кожата, както  и силно редуциране на целулита.

Кога ще видя първите резултати?
Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура - кожата е по-гладка и по-стегната. Най-добри резултати има след 3-тата процедура. Броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от степента на целулита, състоянието на кожата и начина ви на живот. Най-хубавото при процедурите с VelaShape III е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват дълго, поради стимулирането на процеса неоколагенеза – синтез на нов колаген.

 

 

Колко сантиметра мога  да намаля от обиколката си?
Според клиничните проучвания, пациентите съобщават за намаляване със средно от  1 до 3 см след една процедура. Едно скорошно проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см. Силата на VelaShape III обаче е в дълготрайното редуциране на целулита.

Безопасна ли е процедурата?
Процедурата е безопасна и ефективна, подходяща за всички типове кожа, без да прави кожата фоточувствителна. Напълно безопасна при пациенти, които нямат противопоказания за извършване на процедурата.


Болезнена ли е процедурата?
Повечето пациенти споделят, че усещат процедурата с VelaShape III като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след  процедурата, но в границите на комфорта. Кожата ви може да остане зачервена в продължение на няколко часа след процедурата, но после бързо  ще  се успокои.

Кои зони могат да се третират с VelaShape III?
С апарата могат да се третират вътрешни и външни бедра, дупе, горната част на ръцете, корем, паласки, бричове, колене, подбедрици, двойна брадичка.