Знаете ли, че

При 28% от жените по света първият признак на стареене е появата на двойна брадичка. При 25% от дамите е отпусната кожа по челюстта, при 21% - отпусната кожа на шията, а при 14% - бръчките по бузите и около очите. 50% от жените казват, че биха се подложили на апаратна процедура за подмладяване и лифтиране.

Exilis е последната иновация в нехирургичното, безопасно и безболезнено третиране на мастни натрупвания и отпуснатост на кожата, както в областта на лицето, така и по тялото. Exilis терапията е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) и е известна като “Радиочестотен лифтинг”. Работи на базата на радиочестотни и ултразвукови вълни, които по време на процедурата загряват кожата и мастните клетки. Загряването настъпва поради факта, че се създават трептения с висока честота в тъканите. Exilis е една от малкото технологии, които освен да стягат кожата, могат да намаляват обеми. Чрез комбинацията от радиочестота, ултразвукови вълни и контролирано охлаждане може да се работи на различна дълбочина. При третиране на дермата се постига частична деструкция на колагенови влакна, което от своя страна стимулира фибробластите да синтезират свеж колаген. По този начин се постига цялостно стягане на кожата в проблемните участъци. При нужда от намаляване на обем се тртират подкожните мастни клетки.

Най-често обработваниет зони, са околоочен контур, линията на долната челюст, т.е. контурът на лицето, шия, деколте, корем, паласки, брич, ръце, колене, бедра. Броят на процедурите зависи от първоначалното състояние, но обикновено се колебае в рамките на 4-6 процедури през 1-2 седмици. Отнемат малко време, не са болезнени и няма възстановителен период. Непосредствено след третирането в съответната зона се получава зачервяване, но то е краткотрайно и е критерий за добре извършена процедура и адекватно загряване, нужно за положителните резултати от терапията. Разбира се, когато се касае за третиране на тялото, е повече от желателно курсът с Exilis да се комбинира с двигателен режим и по възможност правилно хранене.

 

Благодарение на Exilis, само за месец може да започнете да се наслаждавате на чудесни и, най-важното, дълготрайни резултати.

Ние в DIAS Dermatology вярваме, че комбинацията от технологии дава най-добри резултати. Затова прелагаме и втори вид радиочестотна техтология за лифтиране на лицето и малки част от тялото – etwo sublime.

 

 

 

Какво представлява процедурата за лифтиране?

Тя представлява загряване чрез радиочестота и инфраред светлина, които действат, както на повърхността на кожата, така и в дълбочина. Резултатът е изпъната и гладка кожа. Бръчките се заличават. При нея няма нараняване на кожата или убождане. Няма възстановителен период и пациентите могат да се върнат към обичайната си дейност незабавно.
Усещането е леко и приятно затопляне. Болка няма.

Кога ще видя първите резултати?

След около 28-30 дни. При тази процедура, тъй като стимулираме естетични процеси за възобновяване на кожата, е необходимо време. Резултатите обаче ще впечатлят не само за вас, но и хората около вас.

 

Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След