При 28% от жените по света първият признак на стареене е появата на двойна брадичка. При 25% от дамите е отпусната кожа по челюстта, при 21% - отпусната кожа на шията, а при 14% - бръчките по бузите и около очите. 50% от жените казват, че биха се подложили на апаратна процедура за подмладяване и лифтиране.

NuEra Tight е иновативна неинвазивна биполярна радиочестотна терапия с постоянно контролиране на температурата по време на процедурата. Тя може да редуцира локални мастни натрупваания и целулит, стяга кожата и изглажда бръчките. За разлика от повечето процедури за тяло, терапията с NuErа Tight може да се персонализира според Вашите нужди. Това се постига благодарение на използването на FocalRF технологията, възможността за избор на честота на вълните от 470 KHz до 6 MHz и използването на накрайници с различен диаметър. Терапевтът може да третира както най-повърхностните кожи слоеве (2-3 мм), при което се стимулира синтеза на нов колаген, така и да навлезе в дълбочина до 4 см, за да се редуцира големината на мастните клетки. Терапията с NuEra Tight е подходяща за всички кожни типове, както и за хора с тен. Тя е напълно безболезнена, с доказана безопасност и осигурява дълготрайни естествено изглеждащи резултати. Усещането по време на процедурата е като при масаж с горещи камъни. След терапията е нормално да се наблюдава лек краткотраен еритем, който възниква непосредствено след процедурата и отзвучават в рамките на 1-2 часа.

Необходими са 4-6 процедури за постигане на оптимален резултат, макар в някои случаи да се забелязва значително подобрение още след първата процедура.

Exilis е апарат за нехирургично, безопасно и безболезнено третиране на мастни натрупвания и отпуснатост на кожата, както в областта на лицето, така и по тялото. Exilis терапията е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) и е известна като “Радиочестотен лифтинг”. Работи на базата на радиочестотни и ултразвукови вълни, които по време на процедурата загряват кожата и мастните клетки. Загряването настъпва поради факта, че се създават трептения с висока честота в тъканите. Exilis също така е една от малкото технологии, които освен да стягат кожата, могат да намаляват обеми. Чрез комбинацията от радиочестота, ултразвукови вълни и контролирано охлаждане може да се работи на различна дълбочина. При третиране на дермата се постига частична деструкция на колагенови влакна, което от своя страна стимулира фибробластите да синтезират свеж колаген. По този начин се постига цялостно стягане на кожата в проблемните участъци. При нужда от намаляване на обем се тртират подкожните мастни клетки.

Най-често обработваниет зони, са околоочен контур, линията на долната челюст, т.е. контурът на лицето, шия, деколте, корем, паласки, брич, ръце, колене, бедра. Броят на процедурите зависи от първоначалното състояние, но обикновено се колебае в рамките на 4-6 процедури през 1-2 седмици. Отнемат малко време, не са болезнени и няма възстановителен период. Непосредствено след третирането в съответната зона се получава зачервяване, но то е краткотрайно и е критерий за добре извършена процедура и адекватно загряване, нужно за положителните резултати от терапията. Разбира се, когато се касае за третиране на тялото е повече от желателно курсът с Exilis да се комбинира с двигателен режим и правилно хранене.

Ние в DIAS Dermatology вярваме, че комбинацията от технологии дава най-добри резултати. Затова прелагаме и трети вид радиочестотна техтология за лифтиране на лицето и малки част от тялото – eTwo sublime.

Процедурата за лифтиране с eTwo sublime представлява загряване чрез радиочестота и инфрачервена светлина, които действат, както на повърхността на кожата, така и в дълбочина. Резултатът е изпъната и гладка кожа. Бръчките се заличават. При нея няма нараняване на кожата или убождане. Няма възстановителен период и пациентите могат да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Усещането е леко и приятно затопляне. Болка няма. Първите резултати се виждат след около 28-30 дни. При тази процедура, тъй като стимулираме естетични процеси за възобновяване на кожата, е необходимо време. Резултатите обаче ще впечатлят не само за вас, но и хората около вас. Подходяща е за всеки тип кожа, дори и при налични разширени капиляри.

Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След